קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות79
מגזין

תבשיל בקר של אמא

תבשיל בקר של אמא
תבשיל הבקר של אמא לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 240 קלוריות, 17 גרם חלבון ו-3 גרם שומן למנה. תמורת 93 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל, שיני שום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. עם ציון ספונקולרי של 84%, המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל בורגונדי בקר של אמא, תבשיל בקר בבישול איטי של אמא, ותבשיל בקר בבישול איטי של אמא.

הוראות

1
מניחים עצמות מרק ומים בתנור הולנדי או בקומקום למרק. מביאים לאט לאט לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום, טחונות, לא חובהשיני שום, טחונות, לא חובה
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מניחים את עצמות הבקר בצד עד שהן מתקררות מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
עצם בקרעצם בקר
3
הסר בשר מהעצמות; לזרוק עצמות ולהחזיר בשר למרק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר, הבצל, השעורה, העגבניות, המלח, הפלפל, השום ועלה הדפנה אם רוצים. מכסים ומבשלים 50-60 דקות או עד שהירקות והשעורה רכים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שעורהשעורה
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
לזרוק את עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מערבבים עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים לתבשיל. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב

יין מומלץ: שיראז, קברנה סוביניון, Malbec

שיראז, קברנה סוביניון ומלבק הם הבחירות המובילות שלי לתבשיל בקר. יינות אדומים בעלי גוף מלא אלו הם הליווי המושלם לתבשיל בקר לבבי. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.