תבשיל בקר תפוחי אדמה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל בקר תפוחי אדמה. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 438 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש תפוחי אדמה, בצל, עלי סלרי ושמנת מרוכזת של מרק פטריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה מושלם עבור סתיו. עם כפית ציון 68%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל בקר ותפוחי אדמה, תבשיל בקר מחית תפוחי אדמה, ו תבשיל בקר תפוחי אדמה טעון.
הוראות
במחבת מבשלים עלי בקר, בצל, סלרי וסלרי על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; מסננים.
מסירים מהאש; מערבבים מרק, חלב, רוטב ווסטרשייר ופלפל.
מניחים מחצית מתפוחי האדמה ב -2 קו ' משומן. תבנית אפייה; מפזרים 1/2 כפית מלח אם רוצים. למעלה עם מחצית מתערובת הבקר.
חזור על שכבות. מכסים ואופים ב 400 עבור 1 שעה ו 10 דקות או עד תפוחי אדמה רכים.