קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל בראנץ ' אורז בר

תבשיל בראנץ ' אורז בר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל בראנץ ' אורז בר. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם אורז, קמח, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו תבשיל אורז פראי, תבשיל אורז בר ובשר חזיר, ו תבשיל אורז בר וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים אורז לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2
מורחים ב 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מניחים אספרגוס ו 1/2 פנימה. של מים בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 3-5 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מסננים ומניחים בצד.
5
במחבת גדולה הקפיצו חזיר ב -2 כפות חמאה עד להשחמה קלה. כף מעל אורז בר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, חלב, מלח ופלפל. באותה מחבת מחממים את יתרת החמאה עד שהיא חמה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים תערובת ביצים; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהביצים מתייצבות לחלוטין. כף מעל חזיר; למעלה עם אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
8
לרוטב מחממים שמן בסיר. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מוסיפים את הגבינה, הג ' ינג ' ר והפלפל. מבשלים ומערבבים 2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
יוצקים מעל תבשיל. מכסים ואופים בחום של 325 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; לאפות 10-15 דקות יותר או עד מדחום קורא 160*.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)