קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל בראנץ ' אורז בר

תבשיל בראנץ ' אורז בר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל בראנץ ' אורז בר. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם אורז, קמח, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו תבשיל אורז פראי, תבשיל אורז בר ובשר חזיר, ו תבשיל אורז בר וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים אורז לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
2
מורחים ב 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מניחים אספרגוס ו 1/2 פנימה. של מים בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 3-5 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מסננים ומניחים בצד.
5
במחבת גדולה הקפיצו חזיר ב -2 כפות חמאה עד להשחמה קלה. כף מעל אורז בר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, חלב, מלח ופלפל. באותה מחבת מחממים את יתרת החמאה עד שהיא חמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים תערובת ביצים; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהביצים מתייצבות לחלוטין. כף מעל חזיר; למעלה עם אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
8
לרוטב מחממים שמן בסיר. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מוסיפים את הגבינה, הג ' ינג ' ר והפלפל. מבשלים ומערבבים 2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
יוצקים מעל תבשיל. מכסים ואופים בחום של 325 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; לאפות 10-15 דקות יותר או עד מדחום קורא 160*.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה