תבשיל בראנץ ' איטלקי
מתכון תבשיל בראנץ ' איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 680 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם קישואים, נקניק, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה מושלם עבור חג המולד. נסו תבשיל בראנץ ' איטלקי, תבשיל בראנץ ' איטלקי בן לילה, ו טורט בראנץ ' איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך תרמילים מנקניק. מבשלים נקניק במחבת גדולה, ערבוב עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד; ניקוז.
מוסיפים בצל, קישואים, מלח ופלפל. מוקפץ במשך 4 דקות. מערבבים פלפלים קלויים; לנקז מגניב.
מורחים 4 כוסות קוביות לחם איטלקיות בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 13 על 9 אינץ'. מעל שכבת הקוביות עם חצי מתערובת הנקניקיות וחצי מהגבינה. ליצור שכבה נוספת עם לחם שנותר, נקניק וגבינה.
יוצקים תערובת ביצים על גבינות. כיסוי וצינה במשך 8 שעות.
אופים, מכוסה, לפחות 1 שעה או עד מבעבע וחם.