קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

תבשיל ברביקיו איטי בריסקט

תבשיל ברביקיו איטי בריסקט
המתכון Slow-Cooker ברביקיו Brisket מוכן בסביבות 8 שעות ו -25 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. במנה עיקרית זו יש 394 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כמון טחון, חרדל טחון, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. , שהוא מוצק. נסו סיר איטי דבש ברביקיו בריסקט, סיר איטי דבש ברביקיו בריסקט, ו מחווני ברביקיו סיריים איטיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט בשר בקר ורוטב ברביקיו. לשפשף תערובת על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
בקרבקר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים בשקית ניילון לאחסון מזון הניתן לאגירה; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
ב 3-4 ליטר סיר איטי; מקום בשר; יוצקים ברביקיו מעל.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
4
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 שעות.
5
להגדיל את הגדרת החום גבוה; לבשל 1 עד 2 שעות יותר או עד בקר מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
6
מגישים עם רוטב ברביקיו נוסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו