תבשיל ברביקיו איטי בריסקט
המתכון Slow-Cooker ברביקיו Brisket מוכן בסביבות 8 שעות ו -25 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. במנה עיקרית זו יש 394 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כמון טחון, חרדל טחון, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. , שהוא מוצק. נסו סיר איטי דבש ברביקיו בריסקט, סיר איטי דבש ברביקיו בריסקט, ו מחווני ברביקיו סיריים איטיים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט בשר בקר ורוטב ברביקיו. לשפשף תערובת על בשר בקר.
מניחים בשקית ניילון לאחסון מזון הניתן לאגירה; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
ב 3-4 ליטר סיר איטי; מקום בשר; יוצקים ברביקיו מעל.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 שעות.
להגדיל את הגדרת החום גבוה; לבשל 1 עד 2 שעות יותר או עד בקר מתפרק.
מגישים עם רוטב ברביקיו נוסף.