גשו לסופר וקנו ציר עוף, צלעות סלרי, גרגרי ערער ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 85%. מתכונים דומים: ברווז עם שזיפים מיובשים ביין אדום, פפרדלה עם ברווז מבושל יין אדום, ו רגלי ברווז צלויות ברוטב יין אדום.
הוראות
1
הסר את הרגליים מהברווזים וחתך אותם למקלות תיפוף וירכיים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
ברווז
2
הסר את כל השדיים על העצם. פיצול כל שד במרכז, ולאחר מכן לחתוך את השדיים במחצית לרוחב דרך העצמות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
3
לחתוך ולהשליך כמה שיותר שומן מן הפגר ככל האפשר. קוצצים את עצמות הגב והצוואר ל-2 או 3 חתיכות. מתבלים את חתיכות הברווז ואת העצמות השמורות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלם
4
מסדרים את חתיכות הברווז ואת העצמות במחבת גדולה, נירוסטה עמוקה צלייה. פזר את השאלוט, גזר, בצל צהוב, סלרי, פלפל, גרגרי ערער, עלי דפנה ו -8 של עלי הקורנית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
בצל צהוב
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
יוצקים את היין האדום על הבשר והעצמות, מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה. להפוך את הברווז והעצמות במרינדה כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ברווז שלם
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את חתיכות ברווז ועצמות מן המרינדה יבש לטפוח. מסננים את המרינדה במסננת; שומרים את הנוזל והירקות בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הירקות סחוטים ואת הראש של שום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה עד שהנוזל מתאדה והירקות מתחילים להשחים. להפחית את החום עד מתון ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות משחימים באופן שווה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
10
הסר מהחום.
11
להחזיר את כל הברווז לתבשיל ולהוסיף את רסק העגבניות, ערבוב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ברווז שלם
12
מפזרים את שאר 2 כפות קמח ומערבבים כדי לחמם קלות את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
13
מוסיפים את הירקות מהמחבת ואת המרינדה השמורה ומביאים לרתיחה. מכסים עם סיבוב של נייר קלף ומכסה וצמה בתנור במשך 1 1/4 שעות; לרפרף את השומן כל 20 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את בצל cipolline עם ציר עוף, סוכר, 1 כף חמאה ואת הנותרים טימין sprig ו שן שום. מתבלים במלח ופלפל. מכסים עם סיבוב של נייר קלף ומבשלים על אש נמוכה עד הבצל מכרז, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
15
הסר מהחום.
16
יוצקים 2 סנטימטרים של מים לסיר קטן, מוסיפים את הבייקון ומביאים לרתיחה; לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
17
במחבת גדולה, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
מוסיפים את הבייקון ומבשלים, משליכים, עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
19
מוסיפים את chanterelles, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 8 דקות; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פטריות שנטרל
20
כאשר הברווז נעשה, להעביר את מקלות התיפוף, הירכיים והשדיים לקערה הגשה. מסננים את התוכן של התבשיל דרך מסננת גסה להגדיר מעל קערה גדולה, לחיצה על המוצקים כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר; להשליך את המוצקים. תרפרפי את השומן מרוטב היין האדום.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה