קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל ברווז ביין אדום

תבשיל ברווז ביין אדום
גשו לסופר וקנו ציר עוף, צלעות סלרי, גרגרי ערער ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 85%. מתכונים דומים: ברווז עם שזיפים מיובשים ביין אדום, פפרדלה עם ברווז מבושל יין אדום, ו רגלי ברווז צלויות ברוטב יין אדום.

הוראות

1
הסר את הרגליים מהברווזים וחתך אותם למקלות תיפוף וירכיים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
ברווזברווז
2
הסר את כל השדיים על העצם. פיצול כל שד במרכז, ולאחר מכן לחתוך את השדיים במחצית לרוחב דרך העצמות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
3
לחתוך ולהשליך כמה שיותר שומן מן הפגר ככל האפשר. קוצצים את עצמות הגב והצוואר ל-2 או 3 חתיכות. מתבלים את חתיכות הברווז ואת העצמות השמורות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלםברווז שלם
4
מסדרים את חתיכות הברווז ואת העצמות במחבת גדולה, נירוסטה עמוקה צלייה. פזר את השאלוט, גזר, בצל צהוב, סלרי, פלפל, גרגרי ערער, עלי דפנה ו -8 של עלי הקורנית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
בצל צהובבצל צהוב
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
יוצקים את היין האדום על הבשר והעצמות, מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה. להפוך את הברווז והעצמות במרינדה כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את חתיכות ברווז ועצמות מן המרינדה יבש לטפוח. מסננים את המרינדה במסננת; שומרים את הנוזל והירקות בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הירקות סחוטים ואת הראש של שום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה עד שהנוזל מתאדה והירקות מתחילים להשחים. להפחית את החום עד מתון ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות משחימים באופן שווה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
10
הסר מהחום.
11
להחזיר את כל הברווז לתבשיל ולהוסיף את רסק העגבניות, ערבוב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
12
מפזרים את שאר 2 כפות קמח ומערבבים כדי לחמם קלות את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
13
מוסיפים את הירקות מהמחבת ואת המרינדה השמורה ומביאים לרתיחה. מכסים עם סיבוב של נייר קלף ומכסה וצמה בתנור במשך 1 1/4 שעות; לרפרף את השומן כל 20 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את בצל cipolline עם ציר עוף, סוכר, 1 כף חמאה ואת הנותרים טימין sprig ו שן שום. מתבלים במלח ופלפל. מכסים עם סיבוב של נייר קלף ומבשלים על אש נמוכה עד הבצל מכרז, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
15
הסר מהחום.
16
יוצקים 2 סנטימטרים של מים לסיר קטן, מוסיפים את הבייקון ומביאים לרתיחה; לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
17
במחבת גדולה, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
מוסיפים את הבייקון ומבשלים, משליכים, עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
19
מוסיפים את chanterelles, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 8 דקות; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
20
כאשר הברווז נעשה, להעביר את מקלות התיפוף, הירכיים והשדיים לקערה הגשה. מסננים את התוכן של התבשיל דרך מסננת גסה להגדיר מעל קערה גדולה, לחיצה על המוצקים כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר; להשליך את המוצקים. תרפרפי את השומן מרוטב היין האדום.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

170פלפל האבנרובייקון, פרוס 1/3 אינץ עבה לחתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץבייקון, פרוס 1/3 אינץ עבה לחתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץ2גב שומן חזירגב שומן חזיר20פלפל שחור, מרוסקפלפל שחור, מרוסק5גזר, פרוס דקגזר, פרוס דק7צלעות סלרי, חצייה פרוסה דקצלעות סלרי, חצייה פרוסה דק170פלפל האבנרוchanterelles או פטריות בר אחרות, לחתוך אם גדולchanterelles או פטריות בר אחרות, לחתוך אם גדול2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או מרק דל נתרן משומרציר עוף או מרק דל נתרן משומר1גבינת פרמזן מגוררתעירית קצוצה דק או פטרוזיליה שטוחהעירית קצוצה דק או פטרוזיליה שטוחה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2בקבוקיםיין אדום בעל גוף מלא, כמו סירהיין אדום בעל גוף מלא, כמו סירה1ראששום, חצץ חצץ, בתוספת 1 ציפורן קלופהשום, חצץ חצץ, בתוספת 1 ציפורן קלופה8גרגרי ערערגרגרי ערער3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק12smallscipolline או בצל פנינה, קלופיםcipolline או בצל פנינה, קלופים6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי10שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה9עלי קורניתעלי קורנית1גבינת פרמזן מגוררתפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח6קצת קישואים קצוציםמיםמים2בצל צהוב, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץבצל צהוב, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ3קילוגרםברווזים, רצוי מוסקובי (על כל אחד)ברווזים, רצוי מוסקובי (על כל אחד)