גשו לסופר וקנו ציר עוף, צלעות סלרי, גרגרי ערער ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 85%. מתכונים דומים: ברווז עם שזיפים מיובשים ביין אדום, פפרדלה עם ברווז מבושל יין אדום, ו רגלי ברווז צלויות ברוטב יין אדום.
הוראות
1
הסר את הרגליים מהברווזים וחתך אותם למקלות תיפוף וירכיים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
ברווז
2
הסר את כל השדיים על העצם. פיצול כל שד במרכז, ולאחר מכן לחתוך את השדיים במחצית לרוחב דרך העצמות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
3
לחתוך ולהשליך כמה שיותר שומן מן הפגר ככל האפשר. קוצצים את עצמות הגב והצוואר ל-2 או 3 חתיכות. מתבלים את חתיכות הברווז ואת העצמות השמורות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ברווז שלם
4
מסדרים את חתיכות הברווז ואת העצמות במחבת גדולה, נירוסטה עמוקה צלייה. פזר את השאלוט, גזר, בצל צהוב, סלרי, פלפל, גרגרי ערער, עלי דפנה ו -8 של עלי הקורנית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
בצל צהוב
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
הסר את חתיכות ברווז ועצמות מן המרינדה יבש לטפוח. מסננים את המרינדה במסננת; שומרים את הנוזל והירקות בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הירקות סחוטים ואת הראש של שום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה עד שהנוזל מתאדה והירקות מתחילים להשחים. להפחית את החום עד מתון ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות משחימים באופן שווה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
הסר מהחום.
11
להחזיר את כל הברווז לתבשיל ולהוסיף את רסק העגבניות, ערבוב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ברווז שלם
12
מפזרים את שאר 2 כפות קמח ומערבבים כדי לחמם קלות את הקמח.
מוסיפים את הירקות מהמחבת ואת המרינדה השמורה ומביאים לרתיחה. מכסים עם סיבוב של נייר קלף ומכסה וצמה בתנור במשך 1 1/4 שעות; לרפרף את השומן כל 20 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את בצל cipolline עם ציר עוף, סוכר, 1 כף חמאה ואת הנותרים טימין sprig ו שן שום. מתבלים במלח ופלפל. מכסים עם סיבוב של נייר קלף ומבשלים על אש נמוכה עד הבצל מכרז, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
20 תותים טריים, ללא קליפה
15
הסר מהחום.
16
יוצקים 2 סנטימטרים של מים לסיר קטן, מוסיפים את הבייקון ומביאים לרתיחה; לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
17
במחבת גדולה, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
18
מוסיפים את הבייקון ומבשלים, משליכים, עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
19
מוסיפים את chanterelles, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 8 דקות; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פטריות שנטרל
20
כאשר הברווז נעשה, להעביר את מקלות התיפוף, הירכיים והשדיים לקערה הגשה. מסננים את התוכן של התבשיל דרך מסננת גסה להגדיר מעל קערה גדולה, לחיצה על המוצקים כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר; להשליך את המוצקים. תרפרפי את השומן מרוטב היין האדום.