תבשיל ברווז בסגנון פוג'יה עם זיתים, זרעי שומר וטורטיירה
תבשיל ברווז בסגנון פוג'יה עם זיתים, זרעי שומר וטורטיירן נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. למנה העיקרית הזו יש 2505 קלוריות, 62 גרם חלבון, ו 233 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב עגבניות בסיסי, שמן זית כתית, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. עם כפית ציון 71%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תבשיל חזיר מוכח עם זיתים ושומר, זיתי קנארד אוקס (ברווז צלוי עם זיתים), ו שומן ברווז ורוזמרין זרעי דלעת קלויים.
הוראות
חותכים את הברווז ל -10 חלקים על ידי פיצול השד וחיתוך כל אחד לשניים ל -3 חלקים, 2 ירכיים, 2 מקלות תוף ו -2 כנפיים. שמור את הכבד והשתמש בו לעיבוי הרוטב.
בתבנית צלייה עם תחתית כבדה של 8 עד 10 ליטר או בתנור הולנדי, מחממים 6 כפות שמן זית כתית על להבה בינונית עד לעישון.
מניחים חתיכות ברווז בצד העור כלפי מטה ומבשלים עד להזהבה ורוב השומן ניתן. בישול 4 עד 6 חתיכות בכל פעם, זה אמור לקחת 20 עד 30 דקות. בסיום מסננים מחבת מכל 2 כפות השומן ומוסיפים פנצ ' טה. מבשלים עד להשחמה קלה ומוסיפים בצל, סלרי, גזר וזרעי שומר ומבשלים עד לריכוך, כ -10 דקות.
מוסיפים זיתים, יין מתוק, רוטב עגבניות ופלפלים חריפים ומביאים לרתיחה. טובלים חתיכות ברווז וכבד ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 1/2 שעה, או עד שהברווז נופל מהעצם.
הסר ברווז וכבד לצלחת עם טורטיירה. בעזרת כף עץ קוצצים כבד לעיסה דקה, מחזירים למחבת ומתבלים ברוטב במלח ופלפל.
יוצקים רוטב על ברווז ומגישים.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. מקסוויל קברנה סוביניון עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 52 דולר לבקבוק.
![מקסוויל קברנה סוביניון]()
מקסוויל קברנה סוביניון
לקברנה סוביניון שלנו יש גווני אודם ונופך מפוארים עמוקים עם ניחוחות מפתים של בושם, ארז ופירות כהים בשלים בשכבות וניל, קסיס ופלפל שחור. הסיום ארוך ועשיר.