תבשיל ברונסוויק עוף
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. גשו לסופר וקנו מים, קטשופ, חומץ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל ברונסוויק עוף, תבשיל ברונסוויק עוף, ו תבשיל ברונסוויק עוף.
הוראות
בסיר גדול, מניחים את העוף ומספיק מים כדי לכסות את העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים עוף עד שהבשר נופל מהעצם, כ -45 דקות.
מסננים את העוף ושומרים 2 כוסות של מניות.
הסר את העור והעצמות וקצוץ בשר.
בסיר נפרד, מערבבים את העוף ואת שאר החומרים. מבשלים לאט במשך 30 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע דבק.
להוסיף קצת מהמניה אם התבשיל הופך עבה מדי.
מגישים תבשיל על אורז מאודה.