תבשיל ברוקולי
תבשיל ברוקולי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ברוקולי, בצל, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . נסו תבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי, ו תבשיל ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז לפי ההוראות על הקופסה.
מטגנים בצל במרגרינה עד הסוף.
מבשלים ברוקולי לפי ההוראות על חבילה וניקוז.
מערבבים יחד ברוקולי, מרק, אורז, בצל, חמאה או מרגרינה, וגבינה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים בצלחת חסינת תנור 9 על 13 אינץ'.
אופים במשך 30 עד 40 דקות ב 350 מעלות F (175 מעלות C).