קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל ברוקולי III

תבשיל ברוקולי III
גשו לסופר וקנו מזון גבינה מעובד, חמאה, קרקרים עגולים וחמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי, ו תבשיל ברוקולי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים ברוקולי בצלחת תבשיל לכסות עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה; להוסיף את פירורי קרקר ומערבבים עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים מעל גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5
אופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק