קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל ברוקולי III

תבשיל ברוקולי III
גשו לסופר וקנו מזון גבינה מעובד, חמאה, קרקרים עגולים וחמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי, ו תבשיל ברוקולי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים ברוקולי בצלחת תבשיל לכסות עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה; להוסיף את פירורי קרקר ומערבבים עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפזרים מעל גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
5
אופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®