תבשיל ברוקולי קינואה
תבשיל ברוקולי קינואה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 292 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל לימון, מלח ופלפל טחון, בצלים מטוגנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . מתכונים דומים: תבשיל קינואה ברוקולי, תבשיל קינואה ברוקולי, ו תבשיל קינואה ברוקולי.
הוראות
מניחים קינואה בקערה; לשפוך מספיק מים כדי לכסות. להשרות במשך 30 דקות.
מסננים ושוטפים מספר פעמים.
להביא קינואה, מים, שמן זית, 1 כפית מלח לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד קינואה מכרז והמים נספגים, כ 20 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים ברוקולי, מכסים ואדים עד למכרז, 2 עד 4 דקות.
מערבבים ברוקולי, שמנת של מרק פטריות, גבינת צ ' דר, 1/2 כוס בצל מטוגן צרפתי, שמנת חמוצה, ופלפל לימון לקינואה מבושלת; עונה עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם. תערובת קינואה כפית לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך, 10 דקות.
מפזרים 1/2 כוס בצל מטוגן צרפתי ואופים עד ציפוי משחימים קלות, על 5 דקות יותר.