נזיד בשר איטלקי מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, בצל, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תבשיל בשר איטלקי מבושל איטי, תבשיל בשר איטלקי כפרי איטי, ו תבשיל טורטליני איטלקי מתבשל לאט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בשר בקר, בשר בקר, גזר, סלרי, שום, בצל, פלפל, kidneybeans, עגבניות ורוטב על מנת המפורטים 3 1/2-ל 4-quart slowcooker.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.