תבשיל בשר וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר וגבינה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 376 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם קישואים, עגבניות, מרק בזיליקום עגבניות קלאסיקות ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מרק עגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרק עגבניות עם חמאה מוקה כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל בשר גביני, תבשיל בשר גביני דוריטוס, ו תבשיל בשר בקר ופסטה גביני.
הוראות
תנור חום עד 191°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מניחים אורז ומים בתבנית אפייה; מערבבים לערבב.
בשר מבושל שכבה, קישואים ועגבניה על אורז.
גזור גיליון 16x12 אינץ ' של רדיד; ספריי עם ספריי בישול. צלחת כיסוי עם נייר, בצד מרוסס למטה.
אופים 40 דקות. לחשוף צלחת; מפזרים גבינה מעל.
אופים חשוף 10 עד 15 דקות יותר או עד הקצוות הם מבעבעים גבינה הוא השחמה קלות.