תבשיל בשר חזיר 24 שעות ביממה
גשו לסופר וקנו מרק פטריות מוקרם, מקרוני מרפק, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-10 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשיכה, 8 דקות.
מערבבים מקרוני, מרק פטריות, בשר חזיר, חלב, גבינת צ ' דר בקערה; מקפלים ביצים קשות חתוכות לקוביות. תערובת כפית לתוך תבשיל 9x13 אינץ'. צלחת כיסוי עם ניילון לעטוף להכניס למקרר 8 שעות ללילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות; שכבה פרוסה ביצים קשות על גבי תבשיל.
אופים עד התבשיל מבושל דרך מבעבע, על 10 דקות יותר.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![Granbazan Etiqueta Ambar Albarino]()
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
צבע זהוב חיוור, עם רפלקסים מבריקים של לימון לכיוון הקצה. מורכבות חוש הריח הגדולה, המשקפת בבירור את המאפיינים הזניים עם ניחוחות של פירות טריים זרע, אננס, תפוח ירוק, לימון ובננה. Mouthfilling עם חומציות פריך. טעם לוואי אלגנטי, מאוזן ונעים.