קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

תבשיל בשר טלה ארומטי

תבשיל בשר טלה ארומטי
תבשיל כבש ארומטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 69 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 930 קלוריות. אם יש לכם בערך 2 כפות חמאה ב, בצל, רוטב סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 87% המנה הזאת מעולה. נסו תבשיל בשר טלה ארומטי, עוגת שוק טלה, ו שוק טלה, אפונה ועוגת מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים 3 כפות של השמן לתוך מחבת גדולה מאוד, רחבה, תחתית כבדה וחמה מעל חום בינוני. מחממים את שוקי הכבש, בקבוצות, במחבת ולאחר מכן להסיר למחבת צלייה או כל דבר אחר יש לך בהישג יד כדי לשבת אותם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
לקלף את הבצלים ואת השום ולעבד במעבד מזון או לקצוץ אותם דק ביד.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים את השמן הנותר למחבת, ומטגנים את מחית הבצל-שום עד שמלח רך ומפזר עליו מלח כדי למנוע ממנו להידבק.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מערבבים בכורכום, ג ' ינג 'ר טחון, צ' ילה, קינמון ואגוז מוסקט ומתבלים עם קצת פלפל טחון טרי. מערבבים שוב, מוסיפים את הדבש, רוטב סויה Marsala.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
רוטב סויהרוטב סויה
קינמוןקינמון
כורכוםכורכום
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מוסקטמוסקט
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
דבשדבש
5
שים את השוקיים בחזרה במחבת, להוסיף מים קרים כמעט כדי לכסות, להביא לרתיחה ואז לשים מכסה על המחבת, להנמיך את החום ומבשל בעדינות רבה במשך 1 עד 1 1/2 שעות או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את העדשים האדומים ומבשלים כ -20 דקות יותר עם המכסה, עד שהעדשים התרככו לרוטב והמיצים הצטמצמו והתעבו מעט. בדוק לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
עדשים אדומותעדשים אדומות
תיבולתיבול
עדשיםעדשים
רוטברוטב
7
טוסט האגוזים על ידי חימום אותם במשך כמה דקות במחבת יבשה, ומפזרים על הטלה כפי שאתה משרת אותו.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
כבשכבש
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
למלא את החלק התחתון של ספינת קיטור, או בסיס של couscoussier אתה צריך להחזיק אחד, עם מים ולהביא לרתיחה. כשזה נראה כאילו הוא כמעט מוכן לרתיחה, למלא את הקומקום ולשים אותו על, ואז לרוקן את הקוסקוס לתוך קערת זכוכית, להוסיף את המלח, למעוך את הל ומערבבים עם האצבעות שלך, ואז לשפוך מעל ליטר מים רותחים מהקומקום ומניחים צלחת על גבי הקערה. השאר לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לנקז וריק לתוך הקיטור או couscoussier העליון ולהושיב את זה על גבי המים הרותחים מתחת.
מרכיבים שתצטרך
הלהל
קוסקוסקוסקוס
מיםמים
בסיסבסיס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיפים את פרוסות החמאה על גבי הקוסקוס ואז מהדק על המכסה ולתת קיטור במשך כ 7 עד 10 דקות, עד אז הקוסקוס צריך להיות מבושל בעדינות ואת החמאה נמסה. (אתה יכול לעשות את זה בדרך פשוטה יותר אם אתה מעדיף, רק על ידי הצמדת הקוסקוס במים רותחים במשך 10 עד 15 דקות, אבל הגרגרים יהיו צפופים יותר סביר יותר clump. זה לא אסון, עם זאת, ואתה חייב להחליט מה אתה מוכן לעשות.)
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
חמאהחמאה
דגניםדגנים
מיםמים
10
בינתיים, טוסט השקדים על ידי טיגון אותם במחבת יבשה עד ריחני וזהב, להסיר אותם לצלחת, ואז לעשות את אותו הדבר לצנוברים. קוצצים את הפיסטוקים. לאחר הקוסקוס מבושל, להטות את הקערה, מזלג דרך (ותמיד להשתמש במזלג לערבוב או fluffing את קוסקוס; כפית תמחץ אותו ולהפוך אותו משעמם), זורה בשקדים וצנוברים כמו שאתה עושה זאת (וטעם לתיבול באותו הזמן, מדי). עכשיו מזלג ברוב הפיסטוקים, ומפזרים אלה שנותרו בקלילות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
צנובריםצנוברים
תיבולתיבול
קוסקוסקוסקוס
שקדיםשקדים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהםשקדים פרוסיםשקדים פרוסים6קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי22 כפות חמאה מומסתכ 2 כפות חמאה ללא מלח בכ 2 כפות חמאה ללא מלח ב4תרמילי הלתרמילי הל510פלפל האבנרואודות 2 3/4 כוסות קוסקוסאודות 2 3/4 כוסות קוסקוס4ציפורןשום גויה®שום גויה®2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קינמון טחוןקינמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע3קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים8צלעות כבשצלעות כבש3קרום: פירורי קרקר גרהםיין מרסלהיין מרסלה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי2בצלבצל591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול2קרום: פירורי קרקר גרהםפיסטוקיםפיסטוקים1פלפל צ'ילה אדום מיובש, מתפורר, או 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום מיובשפלפל צ'ילה אדום מיובש, מתפורר, או 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום מיובש6קרום: פירורי קרקר גרהםעדשים אדומותעדשים אדומות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק6קצת קישואים קצוציםמפזרים מלחמפזרים מלח1גבינת פרמזן מגוררתצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתכורכוםכורכום6קרום: פירורי קרקר גרהםבוטנים או שמן צמחי, מחולקבוטנים או שמן צמחי, מחולק3קרום: פירורי קרקר גרהםפיסטוקים קצוצים, שקדים קצוצים או תערובת של שניהםפיסטוקים קצוצים, שקדים קצוצים או תערובת של שניהם