תבשיל כבש ארומטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 69 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 930 קלוריות. אם יש לכם בערך 2 כפות חמאה ב, בצל, רוטב סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 87% המנה הזאת מעולה. נסו תבשיל בשר טלה ארומטי, עוגת שוק טלה, ו שוק טלה, אפונה ועוגת מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים 3 כפות של השמן לתוך מחבת גדולה מאוד, רחבה, תחתית כבדה וחמה מעל חום בינוני. מחממים את שוקי הכבש, בקבוצות, במחבת ולאחר מכן להסיר למחבת צלייה או כל דבר אחר יש לך בהישג יד כדי לשבת אותם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
2
לקלף את הבצלים ואת השום ולעבד במעבד מזון או לקצוץ אותם דק ביד.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מוסיפים את השמן הנותר למחבת, ומטגנים את מחית הבצל-שום עד שמלח רך ומפזר עליו מלח כדי למנוע ממנו להידבק.
שים את השוקיים בחזרה במחבת, להוסיף מים קרים כמעט כדי לכסות, להביא לרתיחה ואז לשים מכסה על המחבת, להנמיך את החום ומבשל בעדינות רבה במשך 1 עד 1 1/2 שעות או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
מים
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את העדשים האדומים ומבשלים כ -20 דקות יותר עם המכסה, עד שהעדשים התרככו לרוטב והמיצים הצטמצמו והתעבו מעט. בדוק לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
עדשים אדומות
תיבול
עדשים
רוטב
7
טוסט האגוזים על ידי חימום אותם במשך כמה דקות במחבת יבשה, ומפזרים על הטלה כפי שאתה משרת אותו.
מרכיבים שתצטרך
טוסט
כבש
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
למלא את החלק התחתון של ספינת קיטור, או בסיס של couscoussier אתה צריך להחזיק אחד, עם מים ולהביא לרתיחה. כשזה נראה כאילו הוא כמעט מוכן לרתיחה, למלא את הקומקום ולשים אותו על, ואז לרוקן את הקוסקוס לתוך קערת זכוכית, להוסיף את המלח, למעוך את הל ומערבבים עם האצבעות שלך, ואז לשפוך מעל ליטר מים רותחים מהקומקום ומניחים צלחת על גבי הקערה. השאר לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לנקז וריק לתוך הקיטור או couscoussier העליון ולהושיב את זה על גבי המים הרותחים מתחת.
מרכיבים שתצטרך
הל
קוסקוס
מים
בסיס
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מוסיפים את פרוסות החמאה על גבי הקוסקוס ואז מהדק על המכסה ולתת קיטור במשך כ 7 עד 10 דקות, עד אז הקוסקוס צריך להיות מבושל בעדינות ואת החמאה נמסה. (אתה יכול לעשות את זה בדרך פשוטה יותר אם אתה מעדיף, רק על ידי הצמדת הקוסקוס במים רותחים במשך 10 עד 15 דקות, אבל הגרגרים יהיו צפופים יותר סביר יותר clump. זה לא אסון, עם זאת, ואתה חייב להחליט מה אתה מוכן לעשות.)
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
חמאה
דגנים
מים
10
בינתיים, טוסט השקדים על ידי טיגון אותם במחבת יבשה עד ריחני וזהב, להסיר אותם לצלחת, ואז לעשות את אותו הדבר לצנוברים. קוצצים את הפיסטוקים. לאחר הקוסקוס מבושל, להטות את הקערה, מזלג דרך (ותמיד להשתמש במזלג לערבוב או fluffing את קוסקוס; כפית תמחץ אותו ולהפוך אותו משעמם), זורה בשקדים וצנוברים כמו שאתה עושה זאת (וטעם לתיבול באותו הזמן, מדי). עכשיו מזלג ברוב הפיסטוקים, ומפזרים אלה שנותרו בקלילות על גבי.