תבשיל בשר ים תיכוני
אם יש לכם בשר בקר, קישואים, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-5 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו תבשיל בשר ים תיכוני עם פסטו זית ירוק, נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, ו תבשיל דגים ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קישואים בתחתית תנור חשמלי איטי 3 1/2 ליטר.
מוסיפים בשר בקר ומרכיבים הנותרים. מכסים ומבשלים על הגדרה גבוהה 5 שעות או עד הבשר רך. לחלופין, לכסות ולבשל על הגדרה גבוהה 1 שעה; להפחית להגדרה נמוכה, ולבשל 7 שעות.
הסר ולהשליך מקל קינמון לפני ההגשה.