קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות14
ציון בריאות39
מגזין

תבשיל בשר מתובל של בישולים איטיים

תבשיל בשר מתובל של בישולים איטיים
המתכון לבישול איטי נזיד חזה בריסקט מלוח יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-8 שעות ו-40 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 14 . במנה עיקרית זו יש 497 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא דלורית, מרק בשר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. נסו סיר איטי של בשר בקר מתוק ומתובל, פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, ו חזה בישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. ב cooker, לארגן חתיכות חזה בקר, צד שומן למעלה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
הוסף את שאר החומרים למעט אטריות וטפיוקה לפי סדר המפורטים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
טפיוקה.טפיוקה.
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
4
לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, להסיר חזה מ cooker ולמקם צד שומן על קרש חיתוך. במידת הצורך, לגרד כל שומן מן בריסקט ולהשליך. באמצעות 2 מזלגות, גרוס גס חזה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מערבבים טפיוקה לתוך נוזל בתנור. תחזיר את הבשר הקרוע לבישול. להגדיל את הגדרת חום גבוה; לכסות ולבשל כ 15 דקות יותר או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
6
מגישים תבשיל בקערות מרק על אטריות חמות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה