תבשיל בשר מתובל של בישולים איטיים
המתכון לבישול איטי נזיד חזה בריסקט מלוח יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-8 שעות ו-40 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 14 . במנה עיקרית זו יש 497 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא דלורית, מרק בשר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. נסו סיר איטי של בשר בקר מתוק ומתובל, פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, ו חזה בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. ב cooker, לארגן חתיכות חזה בקר, צד שומן למעלה.
הוסף את שאר החומרים למעט אטריות וטפיוקה לפי סדר המפורטים.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, להסיר חזה מ cooker ולמקם צד שומן על קרש חיתוך. במידת הצורך, לגרד כל שומן מן בריסקט ולהשליך. באמצעות 2 מזלגות, גרוס גס חזה.
מערבבים טפיוקה לתוך נוזל בתנור. תחזיר את הבשר הקרוע לבישול. להגדיל את הגדרת חום גבוה; לכסות ולבשל כ 15 דקות יותר או עד מעובה.
מגישים תבשיל בקערות מרק על אטריות חמות.