תבשיל בשר צבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו עלי טימין, תפוחי אדמה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), תבשיל בשר צבי, ו תבשיל בשר צבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בייקון בתנור הולנדי 4 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הסר בייקון עם כפית מחוררת, הזמנת שומן בתנור הולנדי, ולנקז על מגבות נייר; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מבשלים בשר צבי בשומן בייקון מעל חום בינוני גבוה כ -7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום. מערבבים 2 כוסות מים, יין, מלח, טימין, מרז ' ורם ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
מרז ' ורם
בשר צבי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)