תבשיל גביני לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 357 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מרק עגבניות מרוכז, שמנת, בקר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תבשיל פסטה גבינה, תבשיל עוף גביני, ו תבשיל ביצים גביני.
הוראות
1
במחבת, בשר חום; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים מרק, מלח ופלפל; מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
3
מסירים מהאש.
4
בקערה גדולה שלבו גבינת קוטג', שמנת חמוצה, בצל ירוק ואטריות.