תבשיל דגים בקארי אדום תאילנדי
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם עלי תרד, אורז יסמין, פלחי לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו קארי אדום תאילנדי עם ירקות, קארי דגים תאילנדים, ו דגים בקארי ירוק תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 6 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים אורז ומלח. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים 15 דקות, ואז לכבות את החום ולתת לשבת 5 דקות. קצפת עם מזלג וכיסוי כדי להתחמם עד מוכן לשרת.
בינתיים, להביא 1 ב. של מים לרתיחה בסיר גדול. מקלפים בטטה וחותכים ל-1/2. קוביות. שים בסל קיטור על מים רותחים. מכסים ואדים עד למכרז, כ -10 דקות. תניח בצד.
בעוד תפוח אדמה מתוק הוא בישול, כפית על 1/4 כוס מהחלק העליון של חלב קוקוס בכל פחית (שכבת אטום עבה) ולשים 4 - כדי 5-qt. סיר או מחבת סאוט עמוקה.
מוסיפים ממרח קארי ומקציפים עד מעורבב בצורה חלקה. מערבבים תערובת על חום בינוני עד כמעט יבש, 3 עד 5 דקות.
הפחת את החום לרמה בינונית-נמוכה והוסף חלב קוקוס שנותר, גרידת ליים, רוטב דגים וסוכר חום. מבשלים 5 דקות.
בינתיים, לחתוך דגים לתוך 1 1/2-in. קוביות. להגדיל את החום בינוני; להוסיף דגים ותרד. מכסים ומבשלים עד שהדגים אינם שקופים יותר, 5 עד 7 דקות.
קוצצים בזיליקום ונענע ומערבבים לתבשיל יחד עם קוביות בטטה.
מגישים עם אורז וליים טריזים.
עוף: תחליף עצמות, חזה עור לדגים.
חותכים ל 1/4 - על ידי 1/2-על ידי 2-in. רצועות כדי להבטיח בישול מהיר.
חזיר: השתמש tenderloin במקום הדגים, זמירה שומן חיתוך בשר לתוך 1/4-in.- רצועות עבות.
להחליף את הירוקים: לנסות סלק שוויצרי ירוק במקום תרד: פרוסות דק גבעולים קיטור עם בטטה בשלב 2; דק לחתוך את העלים ולהוסיף עם דגים בשלב
מוסיפים קישואים קצוצים או קישואים אחרים בקיץ, שעועית ירוקה, פלפל אדום פרוס דק, או בצל מתוק מרוסק בטטה במשך 5 הדקות האחרונות של זמן מהביל.
החלף את העמילן: תפוחי אדמה זהב יוקון לעבוד יפה במקום בטטה ויש זמן בישול דומה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.