קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

תבשיל דגים מקסיקני

תבשיל דגים מקסיקני
אם יש לכם עגבניות משומר, תירס על קלח, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מושלם עבור סתיו. עם כפית ציון של 90% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו תבשיל דגים מקסיקני עם טילפי וקינואה, מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), ו דגים מקסיקניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הדגים בצלחת רדודה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
2
מוסיפים את מיץ הסיד וזורקים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
3
שים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה; מוסיפים את התירס ומבשלים, מכוסים, עד שהירקות רכים, כ -8 דקות. שמור 1 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
תירסתירס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
4
מוסיפים את כל אבל 1/3 כוס הבצל קצוץ למחבת יחד עם קורנית ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את השום, אבקת צ ' ילה וחצי הכוסברה ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שוםשום
6
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת מעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
7
מוסיפים את תפוחי האדמה, תירס ומי בישול שמורים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
תירסתירס
8
מוסיפים את המרינדה דגים וסיד למחבת ומבשלים, כפית את הרוטב על הדג, עד מבושל דרך, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים את התבשיל בין הקערות ומעלה עם הבצל והכוסברה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מרינדהמרינדה
בצלבצל
תבשילתבשיל
דגיםדגים
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
9
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
10
למנה: קלוריות 381
11
שומן 10 גרם (רווי 2 גרם)
12
כולסטרול 85 מ " ג
13
נתרן 333 מ " ג
14
פחמימות 36 גרם
15
סיבים 5 גרם
16
חלבון 39 גרם
17
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה