תבשיל דגים מקסיקני
אם יש לכם עגבניות משומר, תירס על קלח, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מושלם עבור סתיו. עם כפית ציון של 90% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו תבשיל דגים מקסיקני עם טילפי וקינואה, מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), ו דגים מקסיקניים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הדגים בצלחת רדודה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את מיץ הסיד וזורקים; להפריש.
שים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה; מוסיפים את התירס ומבשלים, מכוסים, עד שהירקות רכים, כ -8 דקות. שמור 1 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את כל אבל 1/3 כוס הבצל קצוץ למחבת יחד עם קורנית ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מוסיפים את השום, אבקת צ ' ילה וחצי הכוסברה ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת מעט, על 4 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, תירס ומי בישול שמורים.
מוסיפים את המרינדה דגים וסיד למחבת ומבשלים, כפית את הרוטב על הדג, עד מבושל דרך, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים את התבשיל בין הקערות ומעלה עם הבצל והכוסברה הנותרים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio]()
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה