תבשיל דגים עם כופתאות ארפה
תבשיל דגים עם כופתאות Arepa נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך כרישה, גבינת פרמזן, פילה בקלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו Arepa con Huevo Frito, Hogao y Aguacate (Apa עם ביצה, אבוקדו ורוטב קריאולי), Arepa con Carne Asada (Arepa עם בשר בקר בסגנון קולומביאני בגריל), ו Arepa Reina Pepiada (ערפה עם עוף מגורר ואבוקדו) (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מיץ לימון על דגים בצלחת רדודה; להפריש.
רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני.
להוסיף כרישה ופלפלים; לבשל 8 דקות. או עד למכרז. מערבבים במרק; מביאים לרתיחה.
הוסף דגים; כיסוי. מבשלים על חום בינוני 5 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
הסר דגים ממחבת; לכסות כדי להתחמם. שמור ירקות ובישול נוזלי לשימוש מאוחר יותר.
מערבבים מים חמים, חמאה, קמח תירס וגבינה עד שהתערובת יוצרת בצק רך. מחלקים ל 12 חלקים; לעצב כל כדור. מבשלים בסיר גדול של מים רותחים 5 דקות. או עד קצת מוצק; לנקז.
מערבבים ירקות מבושלים ונוזל שמור בבלנדר עד חלקה. חזור למחבת.
מוסיפים תרד, זיתים וצלפים; מערבבים. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על חום בינוני 3 דקות. או עד התרד הוא נבול, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים דגים וכופתאות; מבשלים 5 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו