תבשיל דלורית מוקרם
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? תבשיל דלורית מוקרם יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 617 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם בצל, גבינת מוצרלה בצפיפות, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית מתכונים דומים: 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, תבשיל דלעת סקווש, ו תבשיל דלעת סקווש.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל בשמן החם עד לריכוך, כ -10 דקות. מערבבים בסקווש ושום; מתבלים במלח. לבשל תערובת סקווש, ערבוב מדי פעם, עד סקווש הוא רך מעט, על 10 דקות.
מוסיפים מים אם התערובת מתייבשת מדי.
העברת תערובת סקווש לתבשיל מוכן.
מקציפים ביצים קלות בקערה; מערבבים בקרם חמוץ, גבינת פרמזן, בזיליקום ופלפל שחור.
יוצקים תערובת ביצה על תערובת סקווש; העליון עם גבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הדלעת מכרז וגבינת מוצרלה מבעבעת, כ -30 דקות.