תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל האספרגוס של נילי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 445 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 134 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אספרגוס, גבינת gruyere, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. מתכונים דומים: רוטב ברביקיו של נילי, נילי-טיני, ו צלעות ברביקיו רטובות של נילי.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את השמן במחבת סאוט על חום בינוני-גבוה. מערבבים את הבצל ואת השום; לטגן עד שקוף וריחני ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את האספרגוס ו לטגן עד רק רך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
הסר מהחום ולתת מגניב.
5
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת כבדה, שמיר וגבינות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ענפי שמיר טריים שנקטפו
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות