תבשיל האספרגוס של נילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל האספרגוס של נילי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 445 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 134 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אספרגוס, גבינת gruyere, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. מתכונים דומים: רוטב ברביקיו של נילי, נילי-טיני, ו צלעות ברביקיו רטובות של נילי.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת סאוט על חום בינוני-גבוה. מערבבים את הבצל ואת השום; לטגן עד שקוף וריחני ועונה עם מלח ופלפל.
מוסיף את האספרגוס ו לטגן עד רק רך.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת כבדה, שמיר וגבינות.
בקערה נפרדת, מוסיפים פנקו, פפריקה וחמאה.
מניחים אספרגוס בצלחת תבשיל.
יוצקים את תערובת הביצים על האספרגוס העליון עם panko, מתפשט באופן שווה.
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים עד התבשיל מוגדר ופירורי הלחם הם בצבע חום זהוב, כ -20 דקות.