תבשיל הבטטה הטוב ביותר של אמא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל הבטטה הטוב ביותר של אמא. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מרשמלו, אגוז מוסקט טחון, פתיתי דגנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה מתוקים על צלחת מיקרוגל. מיקרוגל על 8 דקות גבוהות. הפוך תפוחי אדמה; להמשיך מיקרוגל 9 עד 10 דקות. או עד מאוד רך.
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו. סקופ עיסה לתוך קערה גדולה; להשליך עורות.
מוסיפים גבינת שמנת, סוכר חום, קינמון ואגוז מוסקט לעיסת תפוחי אדמה. מחית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי. כפית לתוך 9 אינץ ' זכוכית מרובע אפייה צלחת.
מערבבים דגנים וחמאה בקערה בינונית עד מעורבב היטב. מוסיפים מרשמלו.
מפזרים באופן שווה על תערובת תפוחי אדמה.
אופים 30 עד 35 דקות. או עד ציפוי הוא חום זהוב תערובת מחומם דרך.