קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל הגזר של סבתא

תבשיל הגזר של סבתא
תבשיל הגזר של סבתא דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 482 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם גזר גמדי, קרקרים עגולים חמאה, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל העוף של סבתא, תבשיל גזר, ו תבשיל גזר.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
מניחים את הגזרים והבצל לסיר גדול וממלאים עם כ 1 אינץ ' של מים. מביאים לרתיחה, ואז קיטור על חום בינוני עד הגזר רך מספיק כדי פירס עם מזלג, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מסננים ולאפשר להתקרר מעט.
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את המיונז, הסוכר והגבינה. מערבבים את הגזר והבצל עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מעבירים לתבשיל קדרה. למעלה עם קרקרים מתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
6
אופים במשך 20 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהרוטב מבעבע והחלק העליון קלוי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן