תבשיל הגזר של סבתא
תבשיל הגזר של סבתא דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 482 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם גזר גמדי, קרקרים עגולים חמאה, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל העוף של סבתא, תבשיל גזר, ו תבשיל גזר.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את הגזרים והבצל לסיר גדול וממלאים עם כ 1 אינץ ' של מים. מביאים לרתיחה, ואז קיטור על חום בינוני עד הגזר רך מספיק כדי פירס עם מזלג, 5 עד 10 דקות.
מסננים ולאפשר להתקרר מעט.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את המיונז, הסוכר והגבינה. מערבבים את הגזר והבצל עד מצופה באופן שווה.
מעבירים לתבשיל קדרה. למעלה עם קרקרים מתפוררים.
אופים במשך 20 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהרוטב מבעבע והחלק העליון קלוי.