תבשיל הצדפות של לוני
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל הצדפות של לוני יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.4 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פלפל גרוס טרי, פנקטה, זרעי שומר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה די טוב. נסו תבשיל צדפות, תבשיל צדפות, ו תבשיל צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פנקטה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'. מכניסים לתבנית של 5 עד 6 ליטר.
חתוך וזורק קצוות שורש מהכרישה, ואז שוטף היטב וקוצצים.
חתוך וזורק צמרות, קצוות שורש וכתמים חבולים משומר, ואז שוטף וקוצץ.
מוסיפים כרישה, שומר וזרעי שומר לפנקטה ומערבבים לעיתים קרובות על אש בינונית-גבוהה עד שהם רפויים אך לא משחימים, כ -5 דקות.
מוסיפים שמנת וצדפות והמשקאות שלהם והופכים את החום לבינוני-גבוה. מערבבים לעתים קרובות רק עד שהמרק חם אך לא רותח, כ -4 דקות.
מערבבים פנימה 1/2 כוס פטרוזיליה, ליקר ופלפל ומלח לפי הטעם.
מצקת לקערות ומפזרים באותה מידה פטרוזיליה שנותרה, ואז מוסיפים נקודת חמאה לכל אחת.