קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות47
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל חומוס עם תרד ותפוחי אדמה

תבשיל חומוס עם תרד ותפוחי אדמה
תבשיל חומוס עם תרד ותפוחי אדמה עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 204 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם בייקון, מלח כשר, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל חומוס ותרד, תבשיל תרד, עגבניות וחומוס, ו חומוס, צ'וריסו & תבשיל תרד.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את החומוס עם 3 שיני שום שלמות, הקורנית עלה דפנה. מכסים עם 4 סנטימטרים של מים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד רק מכרז, 1 3/4 עד 2 שעות; להוסיף יותר מים לפי הצורך כדי לשמור על החומוס שקוע. מתבלים במלח ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסננים את החומוס, שומר 1 כוס של נוזל הבישול. זרוק את השום, הקורנית ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מחממים את השמן בתבשיל כבד גדול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
4
מוסיפים את הבצל, בייקון ושום טחון; מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
מוסיפים את החומוס השמור, המניה, נוזל בישול שמור, פלפל אדום כתוש, זעפרן ופלפל שחור ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד תפוחי אדמה רכים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
זעפרןזעפרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מוסיפים את התרד ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות ומגישה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
8
הערות: מנה אחת: 570 קלוריות, 6 גרם שומן כולל, 2 גרם שומן רווי, 80 גרם פחמימות.