תבשיל חזיז
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שעועית, מלח, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. מתכונים דומים: תבשיל חזיז, תבשיל חזיז, ו חזיז.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים את הבשר הטחון עם הבצל במחבת החמה עד השחמה לחלוטין, 7 עד 10 דקות; לנקז כל שומן עודף. מערבבים את השעועית השחורה, אבקת צ ' ילי, כמון, ומלח לתערובת הבשר; מבשלים ומערבבים עד חם, כ 5 דקות.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה. סדר את הטורטיות על גבי תערובת הבשר.
מערבבים את העגבניות עם פלפלים ירוקים צ ' ילה ושמנת מרק פטריות יחד בקערה; להפיץ על טורטיות. למעלה עם גבינת צ ' דר.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבושל דרך והגבינה מותכת לחלוטין, 25 עד 30 דקות.