תבשיל חזיר וטומטילו לוקח על 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה russet, כמון טחון, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל חזיר וטומטילו, תבשיל בשר חזיר & Tomatillo לטיני, ו צ'ילה ירוקה ונזיד חזיר Tomatillo.
הוראות
1
בתבשיל בינוני או בתנור הולנדי, מחממים את השמן. מתבלים את החזיר במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה עד להשחמה משני צדדים, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את קצוץ צ 'ילה, שום, אבקת צ' ילה, כמון ואורגנו ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הגזר, תפוחי אדמה, עגבניות וטומטילו, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד חזיר מבושל דרך, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את החזיר לצלחת ומגרסים עם שני מזלגות. בינתיים, מבשלים את התבשיל מעל חום מתון עד מעובה, כ -10 דקות. מערבבים את החזיר הקרוע לתוך התבשיל ומתבלים עם מלח, פלפל ורוטב חם. מצקת את התבשיל לתוך קערות, מקשטים עם כוסברה קצוצה ומגישים עם כמה צ ' יפס טורטייה.