תבשיל חזיר ופלפל דורש בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לך חמאה, פלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. מתכונים דומים: תבשיל חזיר ופלפל ירוק, תבשיל חזיר W / צדפות, מולים ורוטב פלפל אדום חריף, ו נזיד בוטנים חזיר אפריקאי מהיר וקל, על ידי חזיר תשוקה מנצח דבון דילייני (בחסות).
הוראות
1
מחממים שומן חזיר בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את החזיר, ומבשלים עד להשחמה שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
הסר חזיר ונוזל מן הסיר, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
בסיר הגדול, להמיס את החמאה על חום בינוני, לטגן את הבצל עד רך משחי קל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מערבבים בקמח ופפריקה, ו, ערבוב כל הזמן, לבשל עד מעובה.