תבשיל חזיר ופלפל דורש בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לך חמאה, פלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. מתכונים דומים: תבשיל חזיר ופלפל ירוק, תבשיל חזיר W / צדפות, מולים ורוטב פלפל אדום חריף, ו נזיד בוטנים חזיר אפריקאי מהיר וקל, על ידי חזיר תשוקה מנצח דבון דילייני (בחסות).
הוראות
1
מחממים שומן חזיר בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את החזיר, ומבשלים עד להשחמה שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר חזיר ונוזל מן הסיר, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בסיר הגדול, להמיס את החמאה על חום בינוני, לטגן את הבצל עד רך משחי קל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מערבבים בקמח ופפריקה, ו, ערבוב כל הזמן, לבשל עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5
מערבבים חזיר, פלפל ירוק, פלפל אדום, פלפל צהוב, ופלפלים חלפיניו לתוך הסיר. מוסיפים את מלאי הבשר, רסק עגבניות, שום, מלח ועלה דפנה. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 1 עד 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם.