תבשיל חזיר ופלפל ירוק
תבשיל חזיר ופלפל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עלי אורגנו, שמן צמחי, שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -43 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל חזיר W / צדפות, מולים ורוטב פלפל אדום חריף, תבשיל חזיר צ'ילי ירוק, ו תבשיל חזיר צ'ילי ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח ופלפל בצלחת רדודה או שקית פלסטיק גדולה.
מוסיפים חזיר וזורקים למעיל.
מחממים שמן בתנור הולנדי בן 3 עד 4 ליטר או בסיר עם תחתית כבדה על חום בינוני-גבוה. כאשר שמן מנצנץ, מוסיפים חצי חזיר (הקפד לנער את עודף קמח לפני הוספת) ומבשלים עד חום מכל הצדדים, על 5 עד 7 דקות.
הסר לצלחת ולחזור עם בשר שנותר.
להשליך את כל אבל על 1 כף של טפטוף, להחזיר סיר לתנור, ולהוסיף בצל, פלפלים, שום, אורגנו. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי ומבשלים, עד להזהבה, כ -3 עד 5 דקות.
מערבבים את החומרים הנותרים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ולתת להתבשל עד הבשר הוא מזלג מכרז, על 1 1/2 שעות.