תבשיל חצילים פיקנטי עם כוסברה ומנטה
תבשיל חצילים פיקנטי עם כוסברה ומנטה הוא מרק המגיש 4. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 235 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש שמן זית, חצילים תינוק, שיני שום, קוסקוס ויוגורט לשרת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מטבל חציל מעושן וכוסברה, כוסברה מנטה raita, איך לעשות כוסברה מנטה raita, ו מנטה כוסברה Chutney, איך לעשות כוסברה מנטה Chutney.
הוראות
מחממים שמן בסיר כבד, מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם מתחילים לצבוע.
מוסיפים את הצ ' ילי, כוסברה וזרעי כמון. כאשר הזרעים נותנים את ניחוח אגוזים, לזרוק את כל חצילים, ציפוי אותם בצל ותבלינים.
עצה בעגבניות וסוכר, מכסים ומבשלים בעדינות במשך 40 דקות, עד חצילים רכים.
רוטב עונה ולזרוק במחצית נענע וכוסברה. כיסוי ומבשלים במשך 2 דקות.
מפזרים מעל עשבי תיבול הנותרים ומגישים עם קוסקוס ויוגורט.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מטוטלת קברנה סוביניון. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Pendulum Cabernet Sauvignon]()
Pendulum Cabernet Sauvignon
#82 Wine Spectator Top 100 of 2018Alluring aromatics of black pepper, charred oak, and dark berries introduce notes of van cherry, red apple, and sweet fresh tobacco on the palate. Medium-bodied and balanced with a supple tannic structure.Pair with grilled meats, vegetables, or simply enjoy by the glass.Blend: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Petite Verdot, 2% Malbec