תבשיל טאקו בישולים איטיים.
תבשיל טאקו מתבשל לאט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, קרם מרוכז של מרק בצל, תערובת תבלינים ישנה של אל-טאקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-30 דקות. נסו תבשיל טמלה בבישול איטי-75 ימים של בישול איטי בקיץ, מרק טאקו איטי מתבשל, ו טאקו ג'ו איטי מתבשל (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל בשר ב מחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז.
מערבבים בשר בקר, עגבניות, מרק, תערובת תיבול (יבש) ומים ב 3 1/2 - ל 5 ליטר סיר איטי. מערבבים בעדינות רצועות טורטייה.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 7 עד 8 שעות.
מפזרים גבינה על תבשיל; לכסות ולתת לעמוד על 5 דקות או עד גבינה מותכת.
מפזרים בצל; מגישים עם שמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.