תבשיל טאקו קל
אם יש לכם צ'יפס טורטייה, גבינת מונטריי ג' ק, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. . עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל טאקו קל, תבשיל טאקו קל, ו תבשיל טאקו קל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה עד מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, 5 עד 7 דקות.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף. מערבבים סלסה, בצל, מיונז, אבקת צ ' ילי, וכמון לתוך הבשר.
מורחים כמחצית תערובת בשר טחון לתוך החלק התחתון של תבשיל 2 ליטר.
מורחים כמחצית שבבי טורטייה בשכבה על גבי תערובת הבשר.
שכבה של כמחצית מכל אחד מהגבינות צ 'דר ומונטריי ג' ק מעל שכבת שבב טורטיה. חזור על שכבות עם מרכיבים שנותרו, מסתיים עם גבינת מונטריי ג ' ק. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה מותכת באמצע, כ -30 דקות.