תבשיל טונה
אם יש לך בסביבה 55 דקות כדי לבלות במטבח, תבשיל טונה יכול להיות נהדר pescatarian מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 643 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת, בצל, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 427 אוהדים. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, תבשיל טונה, ו תבשיל טונה.
הוראות
מבשלים את האטריות וברוקולי: מחממים תנור ל 204°. בסיר גדול (6 qt), מביאים 4 ליטרים של מים לרתיחה.
מוסיפים כף מלח. חזור לרתיחה.
הוסף אטריות. טבח חשף על חום גבוה על רתיחה מתגלגלת.
רגע לפני הפסטה הוא אל דנטה, (מוצק אבל מבושל דרך, זמן הבישול המוקדם פחות 2 דקות), מוסיפים את הברוקולי הקצוץ לפסטה ומבשלים 2 דקות יותר.
מסננים במסננת ומניחים בצד.
פטריות מטוגנות: בעוד הפסטה מבשלת, מטגנים את הפטריות במחבת בחום גבוה בינוני (אין צורך להוסיף חמאה או שמן, פטריות יבשלו במיץ שלהם).
כאשר פטריות ויתרו על הלחות שלהם (כ 5-10 דקות), להסיר מן החום ולהניח בצד.
מבשלים את הבצל: לאחר שהפסטה נעשית ומנקזת במסננת, מחממים מחבת גדולה חסינת תנור על חום בינוני, מוסיפים 2 כפות חמאה.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים אותם עד שקופים.
מוסיפים את תערובת הפסטה והברוקולי חזרה לסיר; מערבבים את הפטריות. מערבבים את הטונה, פחית מרק פטריות שמנת, גבינה מגוררת, חלב ושמנת.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מורחים צ ' יפס כתוש על החלק העליון של התערובת.
אופים: לבשל במשך 20 דקות ב 204° בתנור, עד ציפוי יש השחמה.