קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

תבשיל טונה

תבשיל טונה
אם יש לך בסביבה 55 דקות כדי לבלות במטבח, תבשיל טונה יכול להיות נהדר pescatarian מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 643 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת, בצל, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 427 אוהדים. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, תבשיל טונה, ו תבשיל טונה.

הוראות

1
מבשלים את האטריות וברוקולי: מחממים תנור ל 204°. בסיר גדול (6 qt), מביאים 4 ליטרים של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים כף מלח. חזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הוסף אטריות. טבח חשף על חום גבוה על רתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
רגע לפני הפסטה הוא אל דנטה, (מוצק אבל מבושל דרך, זמן הבישול המוקדם פחות 2 דקות), מוסיפים את הברוקולי הקצוץ לפסטה ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מסננים במסננת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
פטריות מטוגנות: בעוד הפסטה מבשלת, מטגנים את הפטריות במחבת בחום גבוה בינוני (אין צורך להוסיף חמאה או שמן, פטריות יבשלו במיץ שלהם).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
כאשר פטריות ויתרו על הלחות שלהם (כ 5-10 דקות), להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
מבשלים את הבצל: לאחר שהפסטה נעשית ומנקזת במסננת, מחממים מחבת גדולה חסינת תנור על חום בינוני, מוסיפים 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הבצלים ומבשלים אותם עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1
מוסיפים את תערובת הפסטה והברוקולי חזרה לסיר; מערבבים את הפטריות. מערבבים את הטונה, פחית מרק פטריות שמנת, גבינה מגוררת, חלב ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
למעלה עם צ ' יפס מרוסק: 
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
4
מורחים צ ' יפס כתוש על החלק העליון של התערובת.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
אופים: לבשל במשך 20 דקות ב 204° בתנור, עד ציפוי יש השחמה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה