קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

תבשיל טונה

תבשיל טונה
תבשיל טונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מיונז, סלרי, מלח סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, תבשיל טונה, ו תבשיל טונה (מתכונים דומים).

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץ דקסלרי קצוץ דק1חתיכות טופי הית' ברזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת צ'דר מגורדתגבינת צ'דר מגורדת12 כפיות אבקת שוםרוטב צ'ילי חריףרוטב צ'ילי חריף305דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קרם מרוכז של מרק פטריותקרם מרוכז של מרק פטריות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אטריות ביצים, מבושלאטריות ביצים, מבושל1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרקר חמאה כתושקרקר חמאה כתוש170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דג טונה, מנוקזדג טונה, מנוקז1חתיכות טופי הית' ברפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1חתיכות טופי הית' בר8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק1חתיכות טופי הית' ברכָּתֵףכָּתֵף1חתיכות טופי הית' בר(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.