תבשיל טונה תרד מהפך
אם יש לכם טונה ארוזה במים, חלב, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 66%, המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל תרד מהפך, תבשיל תרד וארטישוק מהפך, ו תבשיל טונה מחיטה מלאה עם תרד עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את השמנת החמוצה, המיונז ומיץ הלימון; מניחים בצד.
בסיר גדול, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מערבבים פנימה 1/3 כוס גבינה עד להמסה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את תערובת השמנת החמוצה.
מוסיפים את התרד, תערובת המילוי, פירורי הלחם והטונה.
מסננים אטריות ומניחים בתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם תערובת טונה; מפזרים גבינה שנותרה.
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 35 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד להשחמה קלה ומחוממת.