קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל טוסט צרפתי אפוי

תבשיל טוסט צרפתי אפוי
תבשיל טוסט צרפתי אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 49 גרם שומן, ובסך הכל של 886 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 22 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -5 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו טובה. נסו תבשיל טוסט צרפתי אפוי, תבשיל טוסט צרפתי אפוי עם פרלינים, ו תבשיל טוסט צרפתי אפוי לילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
פורסים לחם צרפתי ל -20 פרוסות בעובי 1 אינץ ' כל אחת. (השתמש בכל לחם נוסף לטוסט שום או פירורי לחם). מסדרים פרוסות בתבנית אפייה שטוחה בחמאה נדיבה בגודל 9 על 13 אינץ ' ב -2 שורות, חופפים את הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
לחם צרפתילחם צרפתי
שוםשום
לחםלחם
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
בקערה גדולה שלבו את הביצים, חצי וחצי, חלב, סוכר, וניל, קינמון, אגוז מוסקט ומלח והקציפו בעזרת מקצף סיבובי או מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה אך לא מבעבעת מדי.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ונילוניל
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
יוצקים תערובת על פרוסות הלחם, מוודאים שכולם מכוסים באופן שווה בתערובת ביצת החלב. כף מעט מהתערובת בין הפרוסות. מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
למחרת, מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מורחים ציפוי פרלין באופן אחיד על הלחם ואופים 45 דקות, עד שהם תפוחים וזהובים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים עם סירופ פטל.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
סירופסירופ
7
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מורחים על לחם לפי ההוראות לעיל.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
לחםלחם
9
שלב מרכיבים בסיר קטן והניח על אש בינונית. מערבבים עד שהם חמים ומדללים כמו סירופ.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב