תבשיל טוסט צרפתי אפוי עם סירופ מייפל
תבשיל טוסט צרפתי אפוי עם סירופ מייפל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 771 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם תמצית vanillan, סירופ תירס, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טוסט צרפתי אפוי עם ציפוי Streusel וסירופ מייפל חמוציות, אוכמניות אפוי טוסט צרפתי עם קרמבל Amaretti סירופ מייפל אוכמניות, ו פרנץ ' טוסט עם סירופ מייפל חמאת בוטנים.
הוראות
פורסים לחם צרפתי ל20 פרוסות, 1 אינץ ' כל אחד. (השתמש בכל לחם נוסף עבור טוסט שום או פירורי לחם). מסדרים פרוסות בחמאה נדיבה 9 על ידי 13 אינץ שטוח צלחת אפייה ב 2 שורות, חופפים את הפרוסות. בקערה גדולה, לשלב את הביצים, חצי וחצי, חלב, סוכר, וניל, קינמון, אגוז מוסקט ומלח ומכה עם מקצף רוטרי או להקציף עד מעורבב אבל לא תוסס מדי.
יוצקים תערובת על פרוסות הלחם, לוודא שכולם מכוסים באופן שווה עם תערובת חלב ביצה. כפית חלק מהתערובת בין הפרוסות. מכסים בנייר כסף ומקררים בין לילה.
למחרת, מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מורחים ציפוי פרלין באופן שווה על הלחם ואופים במשך 40 דקות, עד נפוח וזהוב קלות.
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומערבבים היטב. עושה מספיק עבור