קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

תבשיל טוסט צרפתי קוקוס-שקדים

תבשיל טוסט צרפתי קוקוס-שקדים
תבשיל טוסט צרפתי קוקוס-שקדים הוא מתכון אמריקאי המגיש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל 593 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חצי וחצי, פתיתי קוקוס, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3503 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 8 שעות ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 46%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כוסות טוסט צרפתי עם שטרויזל שקדים קוקוס, תבשיל טוסט צרפתי אוכמניות, גבינת שמנת ושקדים, ו טוסט צרפתי קרואסון שקדים עם סירופ חמאת שקדים.

הוראות

1
חממו את התנור ל -300 מעלות צלזיוס. חמאה קלות תבשיל קדירה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
הניחו את פרוסות הלחם בשכבה אחת (זה בסדר אם הן חופפות מעט) על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
אופים את הפרוסות (כדי לייבש אותן מעט) למשך 6 דקות, ואז הופכים ואופים עוד 6 דקות. מניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מקציפים יחד את הביצים, חצי וחצי, סוכר מגורען, וניל, קינמון ומלח בקערה גדולה. טבלו כל פרוסת לחם בתערובת הביצים לציפוי יסודי ושטפו את הפרוסות בכלי הקדירה החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את כל תערובת הביצים שנותרה על הלחם. מכסים את המנה בניילון ומכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
לקרום קוקוס-שקדים: שמים 1/2 כוס מהקוקוס, 1/3 כוס מהשקדים, סוכר מגורען, קמח ומלח במעבד מזון ומעבדים עד שהם עדינים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מוסיפים את החמאה, הביצה והחלמון ומעבדים היטב ליצירת עיסה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
להרכבת הקדרה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מורחים את תערובת הקוקוס-שקדים באופן שווה על פרוסות הלחם הספוגות. למעלה עם 1/4 כוס השקדים הפרוסים הנותרים ו -3 כפות קוקוס ואופים עד שהם תפוחים וזהובים קלות והקרם מתייצב (מרכז הקדירה כבר לא יתנועע כשנערים אותו), 45 עד 50 דקות. אפשר להתקרר במשך שעה 1 לפני ההגשה, או לשרת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מגישים עם זילוף אבקת סוכר ופירות יער אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים