תבשיל טורטיה צמחוני
תבשיל טורטייה צמחוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סקווש, מוצרלה חלקית, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מרק טורטיה צמחוני, מחסנית טורטייה צמחונית, ו מרק טורטיה צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. מסדרים את הדלעת על תבנית אפייה ומפזרים 1/8 מלח כפית.
אופים עד רק רך, כ 10 דקות, מרפרף הסקווש פעם אחת על באמצע הדרך.
מערבבים את המוצרלה, פרמזן ו 1/2 כפית מלח בקערה קטנה.
רססו צלחת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' עם ספריי בישול. מסדרים 4 של טורטיות בחלק התחתון של המנה, כך שהם חופפים העליון עם סקווש וחצי בצל ירוק.
טפטוף 1/3 כוס של סלסה ורדה מעל הירקות העליון עם 1/3 של תערובת הגבינה.
מוסיפים עוד 4 טורטיות חופפות, למעלה עם עגבניות פרוסות ותרד, טפטוף 1/3 כוס של ורדה סלסה הנותרים על הירקות העליון עם חצי מתערובת הגבינה הנותרים. סיים לבנות את התבשיל עם 4 טורטיות הנותרים, סלסה ורדה ותערובת גבינה.
אופים, חשוף, עד התבשיל הוא חום זהוב וחם, 20 עד 25 דקות.
מקשטים עם הבצל הירוק שנותר.