תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל טורטייה עוף. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מלח, קמח, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל טורטייה עוף, תבשיל טורטייה עוף, ו תבשיל טורטייה עוף.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים את העוף לעציץ גדול, מכסים במים ומוסיפים קמצוץ גדול של מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מכרז, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוציאים את העוף מהסיר ומניחים בצד להתקרר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את העוף ולהניח בצד. שמור 3 1/3 כוסות של מרק (1 כוס היא עבור רוטב עוף, להשלים עם מלאי ארוז אם אין לך מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס צלחת אפייה 13 על ידי 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בסיר גדול, לשלב 2 1/3 כוסות של מרק שמורות, רוטב עוף, צ ' ילי ירוק, בצל, שום, שמנת חמוצה, כמון, מלח ופלפל. מביאים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד.
מורחים 1 כוס של התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה. מסדרים שכבה של 6 טורטיות מעל התערובת, ולאחר מכן העליון עם 1 כוס מגורר עוף ו 1/2 כוס של צ ' דר. חזור על שכבה זו שלוש פעמים נוספות, המסתיימות בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץ
קציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
8
מורחים כל תערובת שנותרה על הגבינה. ודא שכל טורטיות מכוסים או שהם יקבלו קשה מאוד במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
אופים חשפו במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
ממיסים את החמאה בסיר בינוני ומקציפים בקמח כדי ליצור רביכה. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד בועות התערובת והקמח הופך חום בהיר בצבע. בהדרגה לטאטא במלאי וחלב ולהמשיך לערבב תוך בישול על חום בינוני. כאשר התערובת מתעבה, לאחר כ 5 דקות, לטאטא קצת מלח ופלפל.