קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

תבשיל טורקיה רוטיני מבושל איטי

תבשיל טורקיה רוטיני מבושל איטי
תבשיל טורקיה רוטיני מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 622 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-40 דקות. לך לחנות ותביא מים, ברוקולי, קרם מרוכז של מרק פטריות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו טורקיה בישול איטי-תבשיל אורז בר, טורקיה בישול איטי ותבשיל אורז בר, ו Slow-Cooker מרק עגבניות רוטיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מרק ומים לתוך 3 1/2 - ל 4-ליטר סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מוסיפים סלרי, טימין ועלה דפנה. למעלה עם תרנגול הודו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 6 עד 8 שעות או עד טורקיה היא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
הסר טורקיה, סלרי עלה דפנה; להשליך סלרי עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
להגביר את החום להגדרה גבוהה.
6
מערבבים תערובת רוטב (יבש) ומרק; מערבבים לתוך סיר איטי. מערבבים בברוקולי. מכסים ומבשלים כ 30 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
לבשל פסטה לפי ההוראות. בזמן שפסטה מתבשלת, מסירים בשר הודו מעצמות וחותכים לחתיכות; משליכים עצמות.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
להחזיר את טורקיה לבישול איטי. מערבבים פסטה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים