תבשיל טורקיה רוטיני מבושל איטי
תבשיל טורקיה רוטיני מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 622 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-40 דקות. לך לחנות ותביא מים, ברוקולי, קרם מרוכז של מרק פטריות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו טורקיה בישול איטי-תבשיל אורז בר, טורקיה בישול איטי ותבשיל אורז בר, ו Slow-Cooker מרק עגבניות רוטיני (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מרק ומים לתוך 3 1/2 - ל 4-ליטר סיר איטי.
מוסיפים סלרי, טימין ועלה דפנה. למעלה עם תרנגול הודו.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 6 עד 8 שעות או עד טורקיה היא מכרז.
הסר טורקיה, סלרי עלה דפנה; להשליך סלרי עלה דפנה.
להגביר את החום להגדרה גבוהה.
מערבבים תערובת רוטב (יבש) ומרק; מערבבים לתוך סיר איטי. מערבבים בברוקולי. מכסים ומבשלים כ 30 דקות או עד מעובה.
לבשל פסטה לפי ההוראות. בזמן שפסטה מתבשלת, מסירים בשר הודו מעצמות וחותכים לחתיכות; משליכים עצמות.
להחזיר את טורקיה לבישול איטי. מערבבים פסטה וגבינה.