תבשיל טלה
תבשיל טלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 368 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. לכו לחנות ותביאו גזר, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. . מתכונים דומים: תבשיל טלה של ג'ו, תבשיל טלה, ו תבשיל טלה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לקצץ שומן עודף מן צלעות כבש ומניחים אותם לתוך מנה משומנת 2 ליטר. מכסים את הטלה בשכבה של בצל פרוס, ואז מפזרים 1/3 של פטרוזיליה, מלח ופלפל. מכסים את הבצל עם הגזר הפרוס, ואז מפזרים עוד 1/3 של פטרוזיליה, מלח ופלפל. מכסים את שכבת הגזר בשכבת תפוחי אדמה ומפזרים פטרוזיליה, מלח ופלפל שנותרו.
הוסף מספיק מים קרים כדי למלא את המנה באמצע הדרך.
אופים, מכוסה, במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להסיר את הכיסוי ולהמשיך לאפות במשך 30 דקות נוספות.