קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

תבשיל טלה איטי עם ריגטוני

תבשיל טלה איטי עם ריגטוני
תבשיל טלה מבושל איטי עם ריגטוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, גזר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו טלה טורקי מבושל איטי ונזיד ירקות, תבשיל טלה איטי עם ארטישוק ושעועית לבנה, ו תבשיל בשר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר בישול איטי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חם במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים כבש עם מלח ומבשלים, מפנה מדי פעם, עד השחמה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
העברה לבישול איטי.
4
לנקז את כל אבל 2 כפות. שמן מפן.
5
מוסיפים בצל וגזר; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים יין ומביאים לרתיחה, ערבוב כדי לשחרר חתיכות חומות בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
7
העברת תערובת לבישול איטי. מערבבים עגבניות, שום ורוזמרין. מכסים ומבשלים נמוך עד חתיכות בשר עם מזלג, 5 עד 6 שעות. לגרוס בשר ורוטב העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
8
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל rigatoni עד מכרז, על 10 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים ריגטוני עם תבשיל ומפזרים פרמזן, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך