תבשיל טלה איטי עם ריגטוני
תבשיל טלה מבושל איטי עם ריגטוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, גזר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו טלה טורקי מבושל איטי ונזיד ירקות, תבשיל טלה איטי עם ארטישוק ושעועית לבנה, ו תבשיל בשר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר בישול איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חם במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים כבש עם מלח ומבשלים, מפנה מדי פעם, עד השחמה, כ 8 דקות.
לנקז את כל אבל 2 כפות. שמן מפן.
מוסיפים בצל וגזר; מטוגנים 3 דקות.
יוצקים יין ומביאים לרתיחה, ערבוב כדי לשחרר חתיכות חומות בתחתית המחבת.
העברת תערובת לבישול איטי. מערבבים עגבניות, שום ורוזמרין. מכסים ומבשלים נמוך עד חתיכות בשר עם מזלג, 5 עד 6 שעות. לגרוס בשר ורוטב העונה עם מלח.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל rigatoni עד מכרז, על 10 דקות; לנקז.
מגישים ריגטוני עם תבשיל ומפזרים פרמזן, אם תרצה בכך.