תבשיל טלה עם בצל ציפולין ותפוחי אדמה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל טלה עם בצל ציפולין ותפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 690 קלוריות , 42 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . מתכון ללא חלב זה מגיש 6 ומחירו 4.91 $ למנה . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 2 מעריצים. גשו לסופר וקנו שיני שום, שוק טלה, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-15 דקות . אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 87% , וזה מדהים. מתכונים דומים: תבשיל טלה עם בצל ציפול ותפוחי אדמה , בצלי ציפולין ממולא , ובצל ציפולין חמוץ מתוק .
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים את הטלה במלח ופלפל. זורקים את הטלה עם הקמח בקערה גדולה לציפוי. עובדים ב-2 קבוצות, מוסיפים את הטלה לסיר ומבשלים עד להשחמה, כ-10 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הטלה לקערה.
מוסיפים את השום לאותו סיר ומטגנים על אש בינונית עד לריכוך וריחני, כדקה אחת.
מוסיפים את היין ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד לצמצום בחצי, תוך ערבוב כדי לגרד את כל החלקים השחומים בתחתית הסיר, כ-5 דקות. מחזירים את הטלה לסיר. מערבבים פנימה את המרק, העגבניות עם המיצים שלהן ורסק העגבניות. מכסים חלקית ומבשלים על בינוני-נמוך עד שהכבש רק רך, תוך ערבוב מדי פעם, כשעה.
בינתיים מבשלים את הבצלים בסיר בינוני עם מים רותחים במשך 2 דקות.
מסננים ומצננים. קולפים את הבצלים וחותכים את קצוות השורשים.
מוסיפים לתבשיל את הבצל, תפוחי האדמה והגזר. מבשלים עד שהכבש והירקות רכים, כ-25 דקות יותר. מתבלים את התבשיל, לפי הטעם, במלח ופלפל.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירות המובילות שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. בר Cohn Silver Label קברנה סוביניון עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![BR Cohn Silver Label קברנה סוביניון]()
BR Cohn Silver Label קברנה סוביניון
תווית הכסף קברנה סוביניון משקפת ערבוב של ענבים שגדלו מכרם BR Cohn Olive Hill Estate וכרמים נבחרים של מחוז סונומה. תווית הכסף שלנו קברנה סוביניון מציעה טעמים עשירים מלאים של פירות יער, קסיס ודובדבן שחור עם רמזים של וניל. מיושן עם עץ אלון צרפתי פרימיום, המוסיף מורכבות ועומק, וכתוצאה מכך תמורה מצוינת לקברנה סוביניון באיכות גבוהה.