תבשיל ירקות ובשר צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ירקות קלויים ותבשיל בקר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 541 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לכם קמח, שום, צ'אק בשר צלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: נזיד בקר ירקות צלוי לבבי / סירים איטיים, תבשיל בקר וירקות, ו תבשיל בקר ירקות.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מניחים קוביות בקר במחבת צלייה מתכת ומערבבים 2 כפות שמן זית. לשים בתנור, על השלב האמצעי ולבשל במשך 30 דקות, מפנה מדי פעם, עד חום ועדין.
בינתיים, לשים בצל, פטריות, גזר, תפוחי אדמה, סלרי ושום במחבת צלייה. מערבבים 2 כפות שמן זית.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז.
הסר הן תערובת בשר וירקות מהתנור.
הסר בשר מחבת צלייה ולהניח בצד.
מניחים מחבת צלייה, על חום גבוה בינוני.
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות טפטוף, ערבוב. כאשר החלק התחתון של המחבת הוא ברור של כל חתיכות השחמה, להסיר מן החום.
שים תערובת בקר ויין בתנור הולנדי ומערבבים במרק בשר ומוסיפים עלה דפנה ורסק עגבניות. מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, במשך 40 דקות.
מוסיפים 2 כפות קמח ירקות מבושלים וזורקים עד שכל הירקות מצופים.
מוסיפים ירקות לנזיד בקר. מבשלים, מכוסה, במשך 20 דקות, או עד ירקות מחוממים דרך ומכרז.