תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ירקות קלויים ותבשיל בקר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 541 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לכם קמח, שום, צ'אק בשר צלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: נזיד בקר ירקות צלוי לבבי / סירים איטיים, תבשיל בקר וירקות, ו תבשיל בקר ירקות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים קוביות בקר במחבת צלייה מתכת ומערבבים 2 כפות שמן זית. לשים בתנור, על השלב האמצעי ולבשל במשך 30 דקות, מפנה מדי פעם, עד חום ועדין.