תבשיל ירקות ועוף
תבשיל ירקות ועוף לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 577 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.66 למנה , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר לסתיו . אם יש לכם שמנת חצי-חצי, עוף פטם/טיגון, פרסניפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 74% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תבשיל עוף ירקות , תבשיל עוף וירקות , ותבשיל עוף וירקות .
הוראות
הסר והשליך את העור מהעוף; לשטוף ולייבש.
מניחים נתחי עוף בתנור הולנדי; מוסיפים 3-1/2 כוסות מים, שמיר, מלח ופלפל. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את הגזר, תפוחי האדמה והפרסניפים. מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד שמיצי העוף מתבהרים.
בעזרת כף מחוררת מוציאים את העוף והירקות לקערה גדולה; להתחמם. מביאים את מיצי הבישול לרתיחה. בקערה קטנה מערבבים קמח, שמנת ושאר המים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה למיצים. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
תבשיל עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
![Famille Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.