תבשיל ירקות עגבניות
תבשיל ירקות עגבניות דורש כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם גביעי בזיליקום, פירורי לחם, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. עם כפית נסו עוף בזיליקום עגבניות ותבשיל קינואה ירקות, תבשיל ירקות, ו תבשיל ירקות ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לזרוק את תפוחי האדמה, ים, פלפל, גזר, ו 2 כפות שמן זית 13 על 9 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה מעיל.
מפזרים מלח ופלפל וזורקים עד מצופה.
מורחים ירקות באופן שווה על החלק התחתון של המחבת.
מסדרים את פרוסות הבצל באופן שווה על תערובת הירקות. סדר את הקישואים על הבצל.
מפזרים מלח ופלפל. מסדרים את פרוסות העגבניות מעל הקישואים.
מערבבים את פרמזן ופירורי לחם בקערה קטנה כדי להתמזג.
מפזרים את פירורי לחם הפרמזן על הירקות בתבנית האפייה.
טפטוף עם הכף האחרונה של שמן זית.
אופים חשופים עד שהירקות רכים, והציפוי בצבע חום זהוב, כ-40 דקות.
מקשטים עם עלי בזיליקום טריים, אם תרצה.